home
uitleg
bestellen
inwisselen
tijdschriften
faq
Geef een blad logo

Privacy

Deze site is een uitgave van Geefeenblad. Persoonlijke gegevens van abonnees, klanten en bezoekers van de website worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Geefeenblad houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijken voor de gegevensverwerking zijn Weekbladpers Tijdschriften, Raamgracht 4, Postbus 1050, 1000 BB Amsterdam, G+J Uitgevers, Dalsteindreef 82 t/m 92, 1112 XC Diemen en Hachette Filipacchi Media Netherlands B.V., Singel 468, Postbus 10209, 1001 EE Amsterdam. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens (nr 1430636) gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van haar dienstverlening of wanneer u anderszins contact heeft met Geefeenblad, legt Geefeenblad gegevens vast. Geefeenblad en aan haar gelieerde ondernemingen, partners en toeleveranciers gebruiken uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst, haar dienstverlening en om abonnees en klanten van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden evenals die van haar partners en andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. Hierbij tracht Geefeenblad rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kunt u uw gegevens laten blokkeren. Ook kunt u de verleende toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken. In beide gevallen kunt u contact opnemen met Geefeenblad via klantenservice@geefeenblad.nl of telefonisch via 020-5518739.

Gebruik van cookies
Geefeenblad maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Geefeenblad maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de Geefeenblad sites voor u gemakkelijker te maken. Daarnaast maakt Geefeenblad ook gebruik van een speciale cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken. Op de site van Geefeenblad treft u een aantal links aan naar andere websites. Geefeenblad kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacystatement van de site die u bezoekt.

Vragen?
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Geefeenblad, Klantenservices, klantenservice@geefeenblad.nl of telefonisch via 020-5518739.

Wijzigingen
Geefeenblad behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van Geefeenblad