home
uitleg
bestellen
inwisselen
tijdschriften
faq
Geef een blad logo

Uitleg

Wat is Geefeenblad?

Geefeenblad is een cadeaukaart die ingewisseld kan worden voor een abonnement naar keuze op de mooiste magazines van Nederland. Een persoonlijk cadeau om lang plezier van te hebben!
Wie Geefeenblad cadeau krijgt kan zelf kiezen op welk tijdschrift hij of zij een abonnement wil. Er is keuze uit zo een 40 tijdschriften.
Het aantal nummers dat men van het tijdschrift ontvangt is afhankelijk van het gekozen tijdschrift en verschilt per variant. Na afloop stopt het abonnement vanzelf!

 

Hoe werkt het?

Online bestellen
U kunt geef een blad online bestellen. Geefeenblad is verkrijgbaar voor € 15 of € 25 (exclusief € 1,50 verzendkosten p.st. voor verzending per post). De prijs bepaalt de duur van het abonnement.

 

Ontvangen
U kunt Geefeenblad fysiek per post toegestuurd krijgen of per e-mail. Indien u voor toezending per post kiest wordt Geefeenblad binnen 2 werkdagen naar u opgestuurd. Bestellingen op werkdagen voor 14 uur 's middags gedaan worden de volgende werkdag bezorgd. U ontvangt een mapje met een cadeaukaart waarmee de ontvanger het gekozen abonnement kan activeren en een brochure met alle titels waaruit gekozen kan worden.
Indien u voor toezending per mail kiest, welke u kunt uitprinten of kunt doorsturen naar de ontvanger. De e-card wordt na bestelling binnen een uur per e-mail toegestuurd.

 

 

Activeren
Uit veiligheidsoverwegingen is de cadeaukaart die per post wordt verstuurd nog niet actief. U ontvangt na bestelling een e-mail met een activatiecode, waarmee u de cadeaukaart ook daadwerkelijk activeert. Zonder deze activatie kan de ontvanger de cadeaukaart niet inwisselen voor een abonnement.
Kaarten die in de winkel zijn gekocht of per e-mail worden toegestuurd zijn na betaling actief, deze hoeven niet apart geactiveerd te worden.

 

Cadeau geven
U hoeft Geefeenblad nu alleen nog cadeau te geven. U kunt Geefeenblad ook rechtstreeks laten versturen aan de persoon aan wie u Geefeenblad geeft. U heeft de mogelijkheid om er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. 

Inwisselen
De ontvanger van Geefeenblad kan met behulp van de brochure en/of de site zijn of haar favoriete tijdschrift uitkiezen. De cadeaukaart kan vervolgens online ingewisseld worden voor een abonnement. Zodra alle gegevens zijn ingevuld ontvangt de ontvanger een e-mail ter bevestiging met de datum waarop het eerste nummer in de bus valt. Check hier tot wanneer uw cadeaukaart precies geldig is.

 

Vragen? Klik hier voor de FAQ.